DSC0200415 meciuri, 12 victorii, o remiză şi 2 înfrângeri, golaveraj 33-15 şi 37 de puncte. Aceasta este linia de clasament a Mureşului Vinţu de Jos după disputarea primelor 15 runde ale actualei ediţii de campionat.

Reunită pe ultima sută de metri, cu doar două săptămâni şi jumătate înaintea începerii campionatului, trupa pregătită de Mihai Manea (foto) şi Raul Oargă s-a dovedit surpriza plăcută a primei părţi a campionatului Ligii a IV-a şi va ierna în fotoliul de lider.

Fără a avea drept obiectiv promovarea, trupa din Vinţu de Jos va reprezenta, cu siguranţă, şi în retur o nucă greu de spart. Mihai Manea spune că deşi formaţia pe care o antrenează a terminat prima parte a sezonului pe locul întâi, aceasta nu este principala favorită la câştigarea campionatului dar specifică şi faptul că vinţenii se vor bate în fiecare etapă pentru a câştiga şi…cine ştie…

„La startul turului de campionat mă gândeam la o clasare între primele 7-8 locuri dar am muncit mult şi am terminat turul pe locul 1 al clasamentului. Cred că suntem a patra favorită la promovare dar ne vom bate în fiecare meci iar la sfârşit vom trage linie şi vom vedea unde ne-am clasat! Deocamdată un lucru este sigur şi anume că nimeni nu va pleca în această pauză competiţională de la noi iar de transferat să vedem dacă vom reuşi să mai aducem jucători. Noi nu avem drept obiectiv promovarea în Liga a III-a dar ne dorim să câştigăm faza judeţeană a Cupei României!” a declarat Mihai Manea. (D.U.)

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate