Schimbat din funcția de antrenor de la echipa  Europa Alba Iulia în luna august a anului 2011, Mihai Manea a revenit în lumea fotbalului după o pauză de șase luni, din noiembrie 2011 fiind liber de contract. Mihai Manea a fost instalat în funcția de antrenor principal al echipei Performanța Alba Iulia, duminică, după meciul cu Sportul Sebeș, partidă la care antrenor interimar a fost Ioan Marinca.

Aflată la șapte puncte în spatele liderului Europa Alba Iulia, Performanța a început să-și clădească echipa pentru sezonul următor. ”Pentru mine nu e o provocare, am acceptat pentru că am discutat cu domnul primar din Ighiu, mi-a plăcut ceea ce a spus că vrea să facă în viitor. Mi-a fost prea dor de fotbal”, a declarat Mihai Manea, antrenor principal Performanța Alba Iulia.

Noul antrenor al echipei Performanța nu crede că echipa pe care o antrenează acum mai poate ajunge Europa sau CSO Cugir.”Trebuie să fim realiști că nu mai avem nici o șansă la primul loc. Ma avem o șansă în Cupa României, dar pentru promovare este prea mare diferența de puncte”, a mai spus Manea.

În privința lotului de jucător, Mihai Manea spune că se va edifica în vară, la finalul sezonului, asupra lotului de jucători. ”Am fost duminică, am văzut meciul, dar am rămas plăcut impresionat de dăruirea de care au dat dovadă jucătorii. Normal că voi avea nevoie de întăriri din vară și fiecare jucător va  avea șansa lui să demonstreze că merită să continue la Performanța Ighiu”, a încheiat Manea.

Nu ar fi exclus ca, din vară, pentru Performanța să evolueze fotbaliști cu care Manea a mai colaborat și în trecut, ca Andreica, Marian, Dani Ianc, dar și alții.

 

 

Comentarii

  1. horatiu spune:

    cum nu mai ai nicio sansa la locul 1. dak asa gandesti, LASA-TE !!!!!!!!!!

  2. ionel m. spune:

    un antrenor nu poate zice ca nu mai are sanse la titlul niciodata intrebarile de genul asta trebuie driblate cu maestrie pt ca declaratiile de genul asta influenteaza negativ in sanul echipei .nu exista ca o echipa sa nu aiba un obiectiv . tu trebuie sa ti fixezi ceva pt a putea motiva jucatorii ai tine in priza tot timpul.un salut

 
 

Publicitate

Publicitate