Unirea Alba Iulia va avea parte de unul dintre cele mai importante jocuri din acest retur, luni, de la ora 17.00, transmis în direct la Digisport1. Fără victorie de șase runde și decimată de indisponibilități, echipa va întâlni pe propriul teren FC Maramureș Baia Mare, într-un meci ce ar putea fi decisiv pentru antrenorul Stelian Gherman și viitorul acestuia la club.

Președintele executiv al Unirii Alba Iulia nu concepe un alt rezultat decât cel al victoriei, mai ales că trupa lui Gherman a obținut doar o victorie în acest retur.

”E un meci foarte important, pentru că echipa a cam uitat să câștige. Avem șase etape de când nu am mai câștigat. Avem doar o victorie în opt meciuri și acest lucru  ar trebui să dea de gândit jucătorilor”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv Unirea Alba Iulia.

Chiar dacă Unirea este parțial scăpată de grijile retrogradării, șefii Unirii nu mai vor să continue seria jocurilor fără victorie. Un eșec sau un semi-eșec ar putea atrage după sine unele sancțiuni la nivelul lotului de jucători, dar și posibila înlocuire din funcție a lui Stelian Gherman, antrenor sub comanda căruia Unirea a făcut doar șase puncte în acest retur.

Mihai Dăscălescu: ”Am avut penalty clar la Arad”

Președintele Mihai Dăscălescu s-a declarat parțial mulțumit de partida de la Arad, chiar dacă echipa lui Gherman nu a contat în atac. ”Unirea a făcut un meci bun pe faza defensivă, dacă nu apărea greșeala de la penalty, cred că puteam scoate un rezultat favorabil. În repriza secundă, a trebuit să ne deschidem și au mai avut ei două ocazii. Am avut un penalty clar în minutul 85, la Andrei Ianc”, a mai spus Gherman.

Partida cu FC Maramureș Baia Mare va avea loc, luni, la ora 17.00, pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate