IMG_4983Uniriştii, lideri autoritari în Seria a 2-a din Liga a V-a, s-au reunit luni după amiază la stadionul Cetate din Alba Iulia iar antrenorii Mihai Dăscălescu şi Marcel Rusu “i-au luat la ture” pe Andrei Ianc şi compania.

“Am decis să nu efectuăm niciun stagiu montan de pregătire în această perioadă şi să ne axăm cu preponderenţă pe antrenamente cu cracter fizic şi partide amicale cu formaşii mai bine cotate, astfel încât la ora primului joc din retur, pe 15 martie la Stremţ, echipa să fie la capacitate maximă.

Nu suntem interesaţi de rezultatele amicalelor care vor urma şi de aceea am ales mai mult adversari care activează în eşaloanele III respectiv IV ale fotbalului românesc.

Aici mă refer la Industria Galda de Jos-31 ianuarie, Arieşul Turda-7 februarie, Metalurgistul Cugir-11 februarie toate din Liga a III-a, mai există discuţii pentru a întâlni într-un triunghiular FC Hunedoara (Liga a III-a) şi încă o formaţie din zonă, Euro Şpring-14 februarie, Mureşul Vinţu de Jos-21 februarie ambele din Liga a IV-a, mai fiind prevăzut un alt joc de verificare cu Decebal Cricău-Liga a V-a, Seria a 3-a-15 februarie” a punctat Mihai Dăscălescu. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate