podium h3La finele săptămânii trecute, într-un cadru festiv, la București, Federația Română de Automobilism Sportiv și-a desemnat cei mai buni sportivi ai anului 2013. Județul Alba a fost reprezentat de Mihai Aurel Beldie Jr., care, după primul sezon complet în Campionatul Național de Viteză în Coastă, a obținut rezultate notabile și multe clasări pe podium, aducându-i  titlul de vicecampion național al clasei H3 și un loc doi în Clasamentul Automobilelor Diesel.

„A fost un sezon foarte productiv pentru mine, am acumulat multă experiență de care sunt sigur că voi profita în viitor, pentru a devenit un pilot cât mai rapid. Am avut la dispoziție toate atuurile pentru a obține performanțe, o mașină competitivă, echipa tehnică profesionistă și parteneri care au crezut în visul meu și m-au susținut. Sunt mulțumit de titlul obținut, este confirmarea faptului că sunt un pilot rapid și îmi dă aripi pe viitor. În sezonul 2014, îmi doresc să revin în Campionatul Național și să demonstrez că județul Alba merge tare”, a  declarat Mihai Aurel Beldie Jr.

Mihai Aurel Beldie Jr. a demonstrat încă odată că timpul și sacrificiile făcute de el pentru automobilism au dat roade, iar premiul obținut evidenţiază munca depusă de pilotul albaiulian în anul recent încheiat.

Mihai Beldie JR 2013 from Catalin Cadan on Vimeo.

 
 
 

Publicitate

Publicitate