Albaiulianul Mihai Beldie junior s-a clasat pe locul secund la cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă „Dunlop”. După ce a parcurs cei 5,25 de kilometri, albaiulianul a reuşit să prindă loc pe podium și pare a fi în mare formă în acest an.

„La Rânca am găsit un traseu complex care scoate în evidență tehnica de pilotaj a fiecărui pilot. Una peste alta, acest loc doi este un loc muncit de care mă bucur tare mult”, a declarat Mihai Beldie jr, pilot Auto Fair Play.

Pe parcursul traseului de la Rânca, Mihai Beldie a întâmpinat unele probleme tehnice, dar a fost sprijinit de partenerii de întrecere, astfel că albaiulianul a putut termina cursa cu bine.

„A fost o etapă în care am acumulat experiență, în care am învățat multe lucruri noi despre alegerea pneurilor, despre conștientizarea faptului că partea mecanică a mașinii poate ceda oricând, dar cu ajutorul unor oameni experimentați problemele se remediază. Pe această cale, vreau să îi multumesc pentru implicarea în remedierea problemei lui Gunther Graef”, a spus Beldie.

Următoarea etapă a CN de Viteză în Coastă va avea loc în județul Brașov, în perioada 8-9 iunie.

Foto: Rally Cow

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate