Performanța Ighiu şi Metalurgistul Cugir se vor „duela” miercuri pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia, pentru a cuceri Supercupa AJF Alba. Cele două formații vor arăta nivelul la care se află înaintea noului sezon competițional.

Performanța Ighiu are în continuare probleme de lot, iar antrenorul Paul Ciucă are trei jucători incerți: Daniel Ianc, Martin Lenghel și Cristian Bălaș.

„E un meci cu favorită certă Metalurgistul Cugir, sunt superiori la toate capitolele, poate doar la ambiție să fim egali sau puțin peste ei. Avem probleme de lot în continuare, Dani Ianc și Lenghel sunt incerți, Bălaș este nerefăcut complet. În ritmul în care joacă Metalurgistul nu suntem pregătiți să facem față 90 de minute, dar, la Liga a IV-a, facem față”, a declarat Paul Ciucă, antrenor principal Performanța Ighiu.

Marius Opric nu poate conta pe achiziții 

Tehnicianul cugirenilor, Marius Opric nu va putea conta pe noii jucători și va evolua în jocul de miercuri cu „vechea gardă”. Așadar, jucători ca Burdun, Buta, Trășcan, Oniche nu vor putea fi folosiți în duelul de miercuri.

„O să pot juca doar cu cei care au jucat la CSO, cei care au promovat, pe ceilalți nu pot să-i folosesc, vom juca cu vechea echipă. Tratăm serios, orice meci e important și mergem să câștigăm. Despre Performanța nu știm prea multe și nici nu mă interesează. Mai avem multe lucruri de pus la punct, dar mă bazez pe faptul că o să joc cu echipa care a promovat și care are ceva relații de joc”, a declarat Marius Opric, antrenor principal Metalurgistul Cugir.

Disputa va începe la ora 18.00 și va avea loc pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia. Intrarea la acest joc va fi gratuită.

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate