sigla unirea alba iulia 2De 1 aprilie, cu începere de la ora 12.00, nu este niciun fel de păcăleală!, la stadionul Cetate din Alba Iulia va avea loc, după multă vreme, o conferinţă de presă la care sunt invitaţi portarul Cătălin Suciu, recent reîntors de la Turul de Elită din Anglia unde a fost titular în toate cele trei partide disputate de Naţionala U17 a României, preşedintele Mihai Dăscălescu şi probabil un membru al galeriei albaiuliene revenită din acest retur alături de echipa fanion a judeţului.

“Îi invit cu această ocazie pe reprezentanţii mass-media judeţeană să vină la această întâlnire, una pe care dorim să o repetăm cât mai des!” a punctat Mihai Dăscălescu.

(P)  Adidasi fotbal pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

În altă ordine de idei, meciul dintre Viitorul Unirea şi Unirea Alba Iulia din cadrul etapei cu numărul 16 din Seria a V-a din Liga a V-a se va disputa sâmbătă, 4 aprilie de la ora 15.00 în loc de duminică 5 aprilie de la ora 17.00, cum fusese programat iniţial, clubul organizator fiind de acord cu schimbarea datei de desfăşurare a partidei. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate