Miercuri formația lui Paul Ciucă se va duela la Galda de Jos cu Sănătatea Cluj, echipă pregătită de ex-uniristul Marius Semeniuc. După ce s-a calificat din primul tur al Cupei la „masa verde”,  Performanța Alba Iulia va întâlni Sănătatea Cluj în turul secund al Cupei României. 

Proaspăt retrogradată din Liga a III-a, Sănătatea Cluj este o „specialistă” în cupă unde a reușit să întâlnească de câteva ori echipe care evoluau pe prima scenă a fotbalului românesc.

„E o echipă care vine dintr-un eșalon superior cu state vechi acolo chiar dacă a retrogradat, nu cunosc situația lor acuma, noi ne pregătim și jucăm cu gândul de a trece mai departe, fără a cunoaște foarte mult situația reaă a adversarului”, a declarat Paul Ciucă , antrenor principal Performanța Alba Iulia.

Tehnicianul echipei Sănătatea Cluj este fostul jucător al Unirii Alba Iulia, Marius Semeniuc. La 29 de ani antrenorul clujenilor speră să acceadă în faza următoare a competiției.

„Noi ne dorim să accedem în turul următor, nu știm nimic de adversar și nici nu ne interesează prea multe. Azi (n.r. marți) vom juca cu Gloria Bistrița și să sperăm că trecem un turul următor. Cred că cei de la Alba Iulia au o echipă consistentă”, a declarat Marius Semeniuc, antrenor principal Sănătatea Cluj.

„Virușii verzi” cum mai sunt numiți jucătorii de la Sănătatea Cluj, sunt specialiști în Cupa României unde au întâlnit Steaua, Poli Timișoara și Dinamo București.

”Suntem specialiști în cupă și la doi ani ni se îndeplinește această dorință. Dacă vom ajunge acolo, nu știu cu cine ne-am dori să jucăm, am jucat cu Steaua, Dinamo Poli Timișoara. Dacă jucăm cu Rapid cred că jucăm de pe aceași poziție, glumesc”, a declarat Marius Semeniuc, tehnicianul „virușilor verzi”.

Din lotul echipei Sănătatea Cluj fac parte jucători cu experiență precum Csaba Kiss (fundaș stânga CFR Cluj), Paul Șimon, Lucian Perde (ISCT, CS Otopeni), Șoni Gașpar, iar golgheterul echipei este  Alex Pop.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate