O parte din Asociațiile județene de fotbal din țară se vor întrece într-o competiție dedicată lor și organizată de Federația Română de Fotbal și UEFA. Primul meci pentru echipa din județul Alba va avea loc miercuri, de la ora 15.00, pe Stadionul „Parc” din Blaj şi va întâlni echipa din Harghita.

Cupa Regiunilor adună la start un număr de 9 echipe care vor fi împărțite în câte trei grupe de câte trei. La această competiție au drept de joc fotbaliștii cu vârste cuprinse între 19 și 40 de ani, legitimați din ligile IV, V şi care nu au jucat niciodată în ligile I, II, sau III.

Echipa din județul Alba face parte din grupa A, alături de Harghita și Maramureș. Primul meci pentru AJF Alba va avea loc miercuri pe Stadionul „Parc” din Blaj când se vor întâlni cu echipa din Harghita. Următoarele partide sunt programate astfel: în data de 9 octombrie la Maramureș, în 23 octombrie la Harghita și în 30 octombrie în Alba.

Se califică în următoarea etapă prima echipă din clasament și a doua din toate cele trei grupe cu cel mai bun punctaj.

Echipa din județul Alba este formată din: Cătălin Ștef, Cătălin Ivașcu, Andrei Cernea, Raul Lungu, Flaviu Baghiu (Industria Galda de Jos), Robert Szabo (CS Ocna Mureș), Zoltan Borșoi, Marius Lupșan, Cornel Hălălae (Viitorul Sântimbru), Cosmin Oltean, Alexandru Hada, Răzvan Frențiu, Claudiu Boldi, Ovidiu Turuș, (Performanța Alba Iulia), Florin Faur, Cristian Bodea, Gheorghe Sorin (Energia Săsciori), Robert Bendiu, Nicolae Găldean, Rareș Moga (Arena Alba Iulia), Pașca Andrei (Cuprirom Abrud), Casian Tulea (CIL Balj), Ioan Gherman (Inter Ciugud), Darius Goangă (Rapid CFR Teiuș), Ion Trăscăian (Mureșul Vințu de Jos), Adrian Păcurar (FC Micești), Mircea Coltor (Sportul Livezile) și Marius Moga (Metalu Aiud).

 


 

 
 
 

Publicitate

Publicitate