Nou-promovata în Liga a III-a, Metalurgistul Cugir, a demarat luni pregătirile pentru noul sezon, iar antrenorul Alexandru Killin așteaptă să se clarifice situațiile contractuale ale jucătorilor. Trecuți de pe CSO Cugir pe Metalurgistul Cugir, fotbaliștii urmează să-și negocieze noile înțelegeri cu conducerea clubului. 

Alexandru Killin a mărturisit că își dorește să păstreze tot nucleul de jucători cu care a promovat, dar mai are nevoie și de două achiziții.

„Îmi doresc să continuăm cu jucătorii cu care am promovat, dar ne mai dorim un fundaș central și un atacant”, a mărturisit Alexandru Killin, antrenor principal Metalurgistul Cugir.

Fotbaliștii Iancău, D. Lupșan și Cârstean sunt la final de contract cu guparea cugireană, în vreme ce  Oniche (Performanța Alba Iulia), Cosmin Loga și Al. Man (Europa Chișineu Chiș) s-au prezentat la antrenamentele divizionarei terțe.

Restanțe financiare la Metalurgistul Cugir

Fotbaliștii cugireni nu și-au încasat încă primele de la meciul de baraj, deși acesta a avut loc pe data de 19 iunie. Fiecare jucător va trebui să încaseze 100 de euro. La prima de baraj se mai adaugă în 50% din primele din retur, sumă cifrată undeva la 100 de euro de jucător.

La primele restante se adaugă și un salar din sezonul precedent. Oficialii cugireni au promis fotbaliștilor că vor rezolva problemele pecuniare săptămâna următoare.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate