Metalurgistul cugirSâmbătă de la ora 15.00, pe staionul „Metalurgistul” din Cugir, va avea loc partida dintre Metalurgistul Cugir și Șoimii Pâncota, formație aflată pe locul trei în Liga a III-a, Seria a V-a. 

După ce era să o „comită” în prima etapă cu Arieșul Turda, formația pregătită de Marius Opric va fi cu siguranță mai atentă în jocul de sâmbătă mai ales că întâlnesc o contracandidată la promovare.

„Nu e un derby, e un meci cu o echipă bună, trebuie să jucăm, să câștigăm. Nu ne interesează foarte mult echipa din Pâncota, mă interesează echipa mea. Nu ma interesează pe ce prime vor juca ei. Nu înseamnă că dacă joci pe primă mare și câștigi”, a declarat Marius Opric, antrenor principal Metalurgistul Cugir.

Întâlnirea de la Cugir este a doua consecutivă pe propriul teren pentru echipa cugireană, care în acest moment conduce Liga a III-a, Seria a V-a, cu 30 de puncte, la egalitate cu Național Sebiș.

Arbitri: Răzvan Drăgoi – Raul Ghiciulescu, Cristian Pleșa (toți Timișoara).Observatori: Nicușor Asandei (Reșița), Constantin Mara (Predeal).

 
 
 

Publicitate

Publicitate