După trei victorii consecutive, echipa de Liga a III-a, Metalurgistul Cugir va încerca să își păstreze locul doi în clasament. Echipa se va deplasa vineri la Turda unde, de la ora 18.00, va da piept AFC Arieșul 1907 Turda.

Nou promovata Metalurgistul Cugir se pregătește pentru cea de-a V-a etapă din campionatul ligii terțe. Echipa lui Opric va înfrunta vineri, echipa de pe locul 9 în serie, AFC Arieșul 1907 Turda.

,,Va fi un meci greu însă vom face totul pentru a ne continua parcursul bun în acest început de sezon. Turda are o echipa experimentată, arțăgoasă și având în vedere startul de sezon sunt sigur că își vor vinde foarte scump pielea. Suntem însă pregătiți, ne gândim doar la acest meci, ne dorim să facem o partidă cât mai bună și să venim cu punct sau puncte de la Turda”, a declarat Daniel Grozav – jucător Metalurgistul.

Potrivit sitelui oficial al echipei înaintea acestei confruntari Metalurgistul  se afla pe locul 2 cu 9 puncte ( 3 victorii : 2-0 Ineu, 2-1 Unirea Dej, 1-0 Sanatatea si 1 infrangere 1-2 la CS Osorhei ) in timp ce gazdele partidei de astazi se situeaza pe locul 9 cu 3 puncte ( 3 egaluri 2-2 Unirea Jucu, 1-1 CS Osorhei, 0-0 Unirea Dej si 1 infrangere 3-0 la FCM Baia Mare ) !

,, Abordam fiecare partida cu gandul la victorie si sunt convins ca vom reusi acest lucru daca ne vom face jocul si vom evolua la nivelul asteptat. Meciul a fost pregatit foarte atent, baietii sunt montati pentru acest joc si singura teama e sa nu ne punem singuri piedica pentru ca doar noi ne putem incurca ” a declarat antrenorul Marius Opric
,, Suntem fericiti pentru acest start bun iar cel mai mare castig al echipei este publicul minunat care ne-a sustinut in numar asa mare la meciul de acasa. Le multumim si ii asteptam in continuare alaturi de noi. Ne asteapta trei deplasari de foc, insa prin munca, daruire si ambitie vom incerca sa strangem cat mai multe puncte ” a declarat directorul sportiv Bogdan Petric

Până în acest moment, în cele patru etape, Metalurgistul Cugir a pierdut cu 2-1 o sigură partidă, în deplasare cu CS Oșorhei.

Lotul echipei care se va deplasa vineri la Turda este format din: Răzvan Lăncrănjan, Călin Tiut, Cosmin Şuvaina, Mihai Ştefan Radu, Andrei Tăban, Andrei Ianc, Ionuţ Daniel Buta, Alexandru Maxim Man, Marius Neagu, Alin Şuteu, Daniel Lupşan, Marian Ovidiu Trăşcan, Lucian Itu, Adrian Cârstea, Ştefan Andrei Iovănescu, Negura George, Grozav Daniel și Ispas Andrei.

 
 
 

Publicitate

Publicitate