IMG_2927Vineri, Metalurgistul Cugir are parte de primul derby din play-off. Sub Drăgana sosește una din principalele contracandidate la promovare, Național Sebiș. 

Partida de la Cugir este una din seria meciurilor decisive pentru formația lui Marius Opric, antrenor care la partida de vineri îl va avea la dispoziție și pe Claudiu Oara, fotbalist ce a absentat la ultimele partidă.

„Noi o să jucăm la fel cum am jucat în fiecare meci, la victorie, nu ne interesează atât de mult numele adversarului. Suntem pregătiți, băieții au muncit și sunt gata să dea totul pe teren pentru a câștiga. Va fi un meci greu, dar suntem încrezători că putem să trecem cu bine și acest meci”, a declarat Bogdan Petric,  director sportiv, Metalurgistul Cugir.

Victoria de vineri ar fi o descătușare pentru formația lui Opric, iar directorul sportiv, Bogdan Petric crede că această victorie ar fi una importantă, mai ales că un succes va duce gruparea din Cugir la șase puncte de Național Sebiș.

„O victorie nu ar fi o descătușare, fiecare meci e foarte important, înnsă în mod sigur o victorie ar însemna foarte mult în lupta cu Sebișul”, a mai punctat Petric, oficial care se declară nemulțumit de sistemul competițional. „Din punctul meu de vedere acest sistem mi se pare greșit și dă liber speculaților și aranjamentelor, dar dacă așa s-a gândit nu avem ce face. Din câte s-a discutat la anul va fi alt sistem”, a mai adăugat Bogdan Petric.

Promovarea din Liga a III-a, în eșalonul secund mai ușoară decât cea din Liga a IV-a

Metalurgistul Cugir a avut nevoie de trei sezoane pentru a promova în Liga a III-a, după ce două sezoane a ratat la mustață accederea la jocul de baraj. Acum, după doar un sezon în Liga a III-a, Metalurgistul Cugir bate la porțile eșalonului secund și momentan are șanse reale să promoveze, deoarece conduce play-off-ul cu trei puncte în clasament.

„O promovare ar însemna ceva extraordinar, am egala vârful de performanță al Metalurgistului și ar fi extraordinar pentru oraș, dar și pentru județ”, a încheiat Bogdan Petric.

Partida de la Cugir va avea loc vineri de la ora 17:00, iar după jocul de vineri, gruaprea lui Opric se va deplasa la Pâncota pentru meciul cu Șoimii.

 
 
 

Publicitate

Publicitate