img_8173Metalurgistul Cugir a încheiat turul pe locul secund în Liga a III-a, Seria a V-a, cu 27 de puncte, cu două mai puțin decât liderul Național Sebiș. Chiar dacă echipa cugireană este aproape de lider, tehnicianul Marius Opric nu vrea să pună presiune pe jucătorii lui și susține că obiectivul echipei pe care o pregătește nu este promovarea. 

În această perioadă, echipa lui Opric s-a pregătit la Cugir, iar de vineri vor intra în cantonament local, deoarece tehnicianul grupării aflate pe locul secund în Liga a III-a a considerat că nu merită ca formaţia lui să facă deplasări.

„Vineri intrăm în cantonament, băieții sunt pregătiți, va fi o perioadă bună de pregătire pentru noi. Vom juca două amicale, unul duminică la Pianu de Jos și unul la Cugir, cu CNS Cetate Deva”, a declarat Marius Opric, antrenor principal Metalurgistul Cugir.

Gruparea din Cugir va ieși din cantonament pe 8 februarie, zi în care va avea loc și amicalul cu CNS Cetate Deva.

Despre partea secundă a campionatului, Opric și-ar dori cât mai multe victorii însă nu vrea să vândă speranțe deșarte fanilor cugireni și a menționat că obiectivul echipei nu este promovarea.

„Nu avem obiectiv promovarea, noi mergem să câștigăm toate jocurile și să ne facem treaba, vrem să câștigăm meci de meci, dar noi avem alt obiectiv”, a declarat Marius Opric.

La capitolul sosiri, pe lista Metalurgistului figurează patru nume: Paul Păcurar, portarul Gurincu și Iulian Cristea, ambii de la Gaz Metan Mediaș și ex-uniristul Adrian Potopea.  În pauza competițională, echipa din Cugir a pierdut un jucător, Ovidiu Oniga.

 
 
 

Publicitate

Publicitate