IMG_1286Sâmbătă de la ora 15.00, Stadionul „Metalurgistul” din Cugir va găzdui partida dintre Metalurgistul Cugir și FCM Baia Mare. Gruparea pregătită de Marius Opric are nevoie mare de victorie, în vreme ce vizitatorii vor veni cu gândul de a-și consolida locul șase, poziție ce ar asigura prezența în play-off. 

La unul dintre antrenamentele trecute, portarul Călin Tiut s-a lovit și este incert pentru partida cu maramureșenii. Tot la capitolul pierderi putem trece și suspendarea lui Marius Opric, antrenor trimis în tribune la meciul cu Șoimii Pâncota.

„E un meci pe care trebuie să-l câștigăm, cele trei puncte. E o echipă care poate să prindă play-off, e o formație care a pierdut greu la Pâncota.  În meciul de la Oșorhei, nu cred că Sănătatea are puterea să intre în play-off. În mod normal mi-aș dori să intre Sănătatea în play-off”, a declarat Marius Opric, antrenor principal FC Metalurgistul Cugir.

În acest moment, FC Metalurgistul Cugir are 33 de puncte și este pe locul secund, în vreme ce FCM Baia Mare a strâns 23 de puncte și este pe locul 6.

Echipa probabilă: Gurincu – Al. Man, Potopea, Schuller, Trășcan –  Oara, L. Itu,  Șuteu, M. Neagu – G. Goronea și Cârstean.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate