ACF Metalurgistul Cugir și-a reprogramat meciul cu FC Zalău, pentru data de sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 14.00. Meciul ar fi trebuit să se desfăşoare vineri, însă metalurgiștii au hotărât să modifice data disputei, pentru ca asistența la meci să fie mai mare.

Datorită faptului că vinerea este zi de muncă pentru majoritatea suporterilor cugireni, oficialii echipei au hotărât să modifice data pentru disputarea partidei, astfel încât să poată veni cât mai multe persoane. Meciul contează pentru a 11-a etapă a campionatului național din Liga a III-a, seria a 5-a.

Băieții lui Opric ocupă poziția a treia în clasament, cu 16 puncte acumulate. Cugirul deține și cel mai bun atac al seriei, cu 20 de goluri primite, la egalitate cu liderul CS Național Sebiș și ocupanta locului secund, ACS Șoimii Pâncota. Adversarii direcți de sâmbătă, FC Zalău ocupă o poziție mai joasă în clasament, respectiv pe locul 7. Cu doar 11 puncte obținute în actualul sezon, formația oaspete are doar trei victorii din nouă meciuri disputate, două rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

Metalurgistul Cugir traversează o etapă ceva mai grea din punct de vedere al rezultatelor obținute. În ultimele două etape, băieții lui Opric au pierdut ambele dispute și anume partida de acasă cu liderul CS Național Sebiș de acum două săptămâni când au fost înfrânți cu 3-1 și rezultatul negativ obținut etapa trecută pe terenul din Cluj, în fața celor de la Unirea Jucu.

În ciuda problemelor de la club și a perioadei nu tocmai bune prin care trec, cugirenii încearcă să rupă „blestemul” rezultatelor negative și să câștige toate cele trei puncte puse în joc în confruntarea cu FC Zalău din etapa cu numărul 11 ce va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00 pe stadionul „CSO Cugir”.

 
 
 

Publicitate

Publicitate