Marius OpricMetalurgistul Cugir a trecut pe primul loc după victoria dramatică cu 3-2 obținută în fața celor de la Arieșul Turda. Echipa lui Opric a avut 1-0 la pauză și părea să nu aibă probleme în obținerea celor trei puncte. 

În minutul trei, nou-venitul I. Radu a deschis scorul cu o lovitură de cap după o centrare din corner. Golul lui Radu avea să fie singurul al primei părți.

După pauză, Cugirul a făcut 2-0. Același Ionuț Radu a înscris cu capul la o fază la care vizitatorii au cerut fault  în atac, dar arbitrul a validat reușita. După marcarea celui de-al doilea gol cugirenii au demonstrat încă odată că 2-0 este cel mai periculos scor, iar Arieșul Turda a reușit să egaleze pe tabela de marcaj prin golurile lui Muscă și Pușcaș din minutele 64 ș 73.

În minutul  82, veteranul Lucian Itu înscrie din plonjon cu capul și stabilește scorul final. 3-2 pentru Metalurgistul Cugir, iar formația lui Opric e pe primul loc.

Metalurgistul Cugir – Guirncu – Man, Radu Ștefan, Ad. Potopea, Trășcan – I. Cristea, Neagu, Negură, L. Itu, G. Goronea- I. Radu. Au mai jucat: Șuteu, Tăban, Câmpean, Oara.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate