Metalurgistul Cugir, echipa fanion a județului Alba în Liga a III-a a reușit un excepțional 6-0 în deplasare la Arieșul Turda, a patra victorie consecutivă, din runda numărul 5 a Seriei a 5-a din Liga a III-a. Încă din prima repriză elevii antrenorului Opric au reușit să-i domine pe turdeni, la ei acasă, reușind să marcheze patru goluri până la pauză prin  Cirstean, Suteu ( două goluri) și Itu. 

În minutul 48 arbitrul a acordat un cartonaș roșu și o lovitură de la 11 metri în favoarea echipei din Turda. Lovitura de pedeapsă a fost apărată absolut senzațional de portarul metalurgiștilor  Călin Tiuț.

Forța echipei și jocul tactic foarte bun a fost confirmată în ce-a de-a doua repriză când metalurgiștii au mai trimis de două ori mingea în plasa  porții echipei turdene prin Lupșan și Iovănescu.

Scor final 6-0 în favoarea Metalurgistul Cugir, după o repriză secundă în care echipa cugireană a jucat în 10 oameni.  Rezultat, din păcate, nu asigură trecerea pe primul loc a metalurgiștilor, din cauză că prima clasată- Național Sebiș a învins în deplasare cu 3-0 la Oșorhei, dar consolidează poziția de pe locul al doilea in seria Ligii a II-a.

Declarații calde, imediat după încheierea partidei:

”Nici nu aș putea spune care a fost cel mai bun jucător de pe teren. Toată echipa a jucat bine , toți au fost foarte buni”- a declarat pentru Alba24 Bogdan Petric, directorul sportiv al echipei cugirene.

Andrei Ștefan Iovănescu, marcatorul ultimului gol al partidei: ”Suntem foarte fericiți pentru această serie de victorii. Se lucrează profesionist, e liniște la echipă. avem un lot foarte puternic și valoros, intr-un cuvânt toate condițiile pentru a face performanță. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să muncim în continuare și astfel rezultatele bune vor continua.”

La partida dintre Arieşul şi Metalurugistul, desfășurată pe arena municipală din Turda,  au fost prezenți în jur de 100 de sepectatori.

După patru victorii consecutive, echipa de Liga a III-a, Metalurgistul Cugir  își păstreze locul doi în clasament. Echipa se va deplasa vineri în județul Arad unde va lupa cu Șoimii Pâncota.

Iată ce au declarat oficialii echipei înainte de meci:

,,Va fi un meci greu însă vom face totul pentru a ne continua parcursul bun în acest început de sezon. Turda are o echipa experimentată, arțăgoasă și având în vedere startul de sezon sunt sigur că își vor vinde foarte scump pielea. Suntem însă pregătiți, ne gândim doar la acest meci, ne dorim să facem o partidă cât mai bună și să venim cu punct sau puncte de la Turda”, a declarat Daniel Grozav – jucător Metalurgistul.

,, Abordam fiecare partida cu gandul la victorie si sunt convins ca vom reusi acest lucru daca ne vom face jocul si vom evolua la nivelul asteptat. Meciul a fost pregatit foarte atent, baietii sunt montati pentru acest joc si singura teama e sa nu ne punem singuri piedica pentru ca doar noi ne putem incurca ” a declarat antrenorul Marius Opric

,, Suntem fericiti pentru acest start bun iar cel mai mare castig al echipei este publicul minunat care ne-a sustinut in numar asa mare la meciul de acasa. Le multumim si ii asteptam in continuare alaturi de noi. Ne asteapta trei deplasari de foc, insa prin munca, daruire si ambitie vom incerca sa strangem cat mai multe puncte ” a declarat directorul sportiv Bogdan Petric

Până în acest moment, în cele patru etape, Metalurgistul Cugir a pierdut cu 2-1 o sigură partidă, în deplasare cu CS Oșorhei.

Potrivit sitelui oficial al echipei înaintea acestei confruntari Metalurgistul  se afla pe locul 2 cu 9 puncte ( 3 victorii : 2-0 Ineu, 2-1 Unirea Dej, 1-0 Sanatatea si 1 infrangere 1-2 la CS Osorhei ) in timp ce gazdele partidei de astazi se situeaza pe locul 9 cu 3 puncte ( 3 egaluri 2-2 Unirea Jucu, 1-1 CS Osorhei, 0-0 Unirea Dej si 1 infrangere 3-0 la FCM Baia Mare ) !

Lotul echipei METALURGISTUL ( Antrenor Marius Opric): Răzvan Lăncrănjan, Călin Tiut, Cosmin Şuvaina, Mihai Ştefan Radu, Andrei Tăban, Andrei Ianc, Ionuţ Daniel Buta, Alexandru Maxim Man, Marius Neagu, Alin Şuteu, Daniel Lupşan, Marian Ovidiu Trăşcan, Lucian Itu, Adrian Cârstea, Ştefan Andrei Iovănescu, Negura George, Grozav Daniel și Ispas Andrei.

 Lotul echipei ARIEŞUL(Antrenor Marius Paşca): Vaida, M. Ionescu, Şt. Popa (cpt.),  Muscă, Siecoban,  Maior,  Văscan,  Boroştean,  Moţet,  Baciu,   Muntean, Edgar,  Morar,  Moescu, David,  Grecu,  Câmpean,

 
 
 

Publicitate

Publicitate