Metalul Aiud a obţinut prima victorie din retur, după succesul 2-1 cu Energia Săsciori, formaţie ce a evoluat în 10 jucători după eliminarea portarului Morariu. 

Metalul Aiud a  învins cu 2-1 după golurile marcate de antrenorul- jucător Andone şi de Bălan. Pentru vizitatori  a punctat Munteanu.

Tot sâmbătă au avut loc şi partidele:

Sportul Sebeş – Olimpia Aiud 3-0

Sportul Sebeş continuă să spere la locul secund după victoria clară 3-0 cu Olimpia Aiud.  Fiul patronului de la Sportul Sebeş , Marcel Ţoţonea a marcat de două ori în prima repriză, în minutele  14 şi 38, iar  Haiduc a închis tabela în prelungirile primei reprize.

Sportul Sebeş: Stănilă (80, Ifrim) – Mitrea, Andreica, Haiduc, Pienar- Bălaş, Ioraş,  Dragomir, Vlaic (65, Todoran), Diaconu, M. Ţoţonea

CS Ocna Mureş – Dalia Sport Daia Română 3-2. Revenire spectaculoasă pentru echipa lui Gicu Domşa

CS Ocna Mureş a reuşit  o partidă de zile mari contra echiepi Dalia Sport Daia Română, grupare pe care a învins-o 3-2, după ce la pauză tabela indica 0-2 pentru echipa lui Doru Oancea.

În prima repriză au marcat pentru vizitatori Gabi Jurcă în minutul 4 şi Bişboacă în minutul 35. Când nimeni nu mai credea într-o minune echipa lui Domşa a revenit spectaculos şi a învins 3-2 graţie golurilor marcate de Gherman în minutul 62,  Cristea în minuul 84 şi în prelungiri  Raţiu a adus toate punctele pentru echipa gazdă.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate