În ultimele două partide ale etapei a opta s-au consemnat un egal şi o victorie. Dalia Sport Daia Română a remizat alb cu Rapid CFR Teiuş, în timp ce Arena Alba Iulia a învins Energia Săsciori, cu scorul de 3-1.

Metalul Aiud a reuşit prima victorie a acestui sezon şi totodată primele puncte. Aiudenii au învins Arieşul Apuseni Baia de Arieş cu scor de neprezentare. Olimpia Aiud a învins cu scorul de 2-0 CS Ocna Mureş şi a reuşit să urce pe poziţia a şasea a clasamentului. Derby-ul etapei Cuprirom Abrud – CSO Cugir s-a terminat nedecis, 2-2. Pentru a vedea filmul meciului de la Abrud, accesaţi acest link. Ultimul meci a zilei de sâmbătă a avut faţă-n faţă Sportul Sebeş şi Performanţa Alba Iulia. Sebeşenii au învins graţie golului marcat de Dragomir din penalty.

Vezi mai jos rezultatele şi programul etapei a opta:

FC Cugir – Viitorul Sântimbru 2-2 (Marcu 71-pen, 88-pen/Rusz 68, Hălălaie 74);  Sabou (FC Cugir), eliminat în minutul 58. Preşedintele FC Cugir este profund dezamăgit de prestaţia arbitrilor, acuzând AJF de favorizarea CSO, pentru partida din runda următoare.

„Derby-ul local a fost pregătit cu o săptămână înainte, de AJF Alba, prin delegarea brigăzii de arbitri. Aici mă refer la eliminarea de astăzi, care nu a fost justificată, jucătorul lovind mingea, şi la cele patru galbene ale lui Marcu, care va suspendat”, a declarat Nicolae Muntean, preşedinte FC Cugir.

De partea cealaltă, antrenorul oaspeţilor susţine că a fost un joc crâncen, de luptă, iar jucătorii au dat tot ce au putut în această partidă şi că aşteaptă să revină la Sântimbru, pentru a bucura fanii echipei din localitate cu fotbalul jucat de echipă.

 „A fost un meci bun, de luptă, jucătorii mei au răspuns bine la tot ce le-am transmis de pe margine. Sunt mulţumit de echipă, un rezultat bun, ţinând cont că am avut în teren şase jucători sub 22 ani, cel mai bătrân dintre ei fiind Hălălae, care are 24 de ani. Obiectivul nostru este să jucăm fotbal, acest lucru s-a văzut peste tot unde am disputat meciuri, să le arătăm arbitrilor că noi jucăm fotbal, chiar dacă ei nu sunt corecţi. La Sântimbru se vrea fotbal şi abia aşteptăm să ne mutăm la baza nouă, pentru a oferi echipelor care vor veni să joace condiţii cât de cât bune”, a declarat Sorin Mărginean, antrenor Viitorul Sântimbru.

Corespondent: Sorin GIURCA

În continuare, mai sunt programate şase partide:

Sâmbătă: Metalul Aiud – Arieșul Apuseni 3-0 (Maxim 47, Szilard 59, Moga 87)

Sâmbătă: Cuprirom Abrud – CSO Cugir 2-2 (R. David 47, Pleşa 55-pen/ Itu 43, Şuteu 71)

Sâmbătă: CS Ocna Mureș – Olimpia Aiud 0-2 (Ad. Ponoran 30, Hagău 80)

Sâmbătă: Sportul Sebeș – Performanța Alba Iulia 1-0 (Dragomir 63-pen)

Duminică: Dalia Sport Daia Română – Rapid CFR Teiuș 0-0

Duminică: Arena Alba Iulia – Energia Săsciori 3-1

 

Comentarii

  1. Teius spune:

    Nemes,un *** de arbitru,si-a batut joc de fotbal la Daia.

 
 

Publicitate

Publicitate