Metalul Aiud s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Cuprirom Abrud, în cadrul etapei cu numărul 18. Unicul gol al partidei de pe Stadionul ”Metalul” din Aiud a fost marcat de  Frencz, în minutul 83.

Echipa pregătită de Robert Sicoe rămâne fără victorie în acest retur de campionat, fapt ce-i duce pe ”moții” din Abrud în lupta pentru evitarea retrogradării.

”A fost un joc greu, așa cum ne așteptam și am ratat câteva ocazii importante, am avut un jucător eliminat, zic eu, pe nedrept. Per ansamblu, un joc bun, băieții s-au implicat, părerea mea e că meritam mai mult. Arbitrajul foarte bun, exceptând greșeala cu eliminarea. Radu Andone trebuia eliminat. Abrudul are probleme la finalizare, e o problemă de care mă ocup după meciul de la Teiuș și sper să rezolv problema aceasta până la meciul cu Olimpia Aiud de săptămâna viitoare”, a spus Robert Sicoe.

Metalul Aiud a confirmat încă odată faptul că primele două rezultate obținute în acest retur nu au fost întâmplătoare. În urma acestui succes, trupa lui Andone a acumulat 28 de puncte și rămâne neînvinsă pe teren în acest retur. Din păcate, aiudenii au pierdut un joc la ”masa verde”, din pricina unei neglijențe.

 

Comentarii

  1. adrian_aiud spune:

    Metalul nu a pierdut acasa de anul trecut din prima etapa a returului meciul fiind cu Cso Cugir 0-2….de atunci nu a mai pierdut nici un meci pe teren (exceptie face meciul pierdut la comisii contra celor de la FC Cugir)
    Hai Metalul!!!!

 
 

Publicitate

Publicitate