3F_echipa BlajVolei Alba-Blaj a reușit să obțină prima medalie, la doar trei ani de la înființare. Formația antrenată de Branko Gajic a învins în meciul trei Medicina Târgu Mureș cu 3-1 (20-25, 25-23, 25-19 și  25+20), asta după ce gazdele au condus cu 1-0.

Succesul de sâmbătă a adus medalia de bronz pentru Volei Alba-Blaj, medalie ce răsplătește sezonul excelent făcut de echipa lui Branko Gajic.

„A fost un meci greu, a avut Târgu Mureș 1-0 la seturi, dar am revenit, am avut o echipă de caracter, au fot 300 de oameni veniți de la Blaj, iar noi am reușit să le răsplătim efortul. E frumos așa cum a fost, dacă câștigam medalia la Blaj însemna ca Mureșul să termine în fața noastră. Mulțumim celor  de la Târgu Mureș, că au înțeles că un oraș întreg e alături de Volei Alba-Blaj”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba-Blaj.

La meci au asistat peste 250 de suporteri din Blaj, fani ce au condus gruparea din „Mica Romă” spre ultima treaptă a podiumului. În ceea ce privește viitorul, președintele Sergiu Ștefănescu, ne-a mărturisit că echipa pe care o conduce va ține în continuare ștacheta la un nivel ridicat.

„Deocamdată ne bucurăm de succesul de astăzi, o să mai sărbătorim o săptămână acest succes, o să avem o vacanță și apoi o să vorbim despre sezonul viitor. Cert este că vom fi tot sus, nu știu dacă vom ținti mai sus pentru că nu știm ce fac celelalte echipe”, a mai adăugat Ștefănescu.

Reamintim că Volei Alba-Blaj a ratat dramatic accederea în finala mare, după ce a fost eliminată de Dinamo București cu 3-2.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate