Astăzi, de la 17:30, CS Volei Alba Blaj a făcut deplasarea la Târgu Mureș, pentru confruntarea cu Medicina, în cea de-a șaptea etapă competițională a campionatul diviziei A1. Fetele antrenate de Branko Gajic au câștigat cu 3-1 (25-18, 27-25, 18-25, 25-23) derby-ul de astăzi.

Înaintea etapei de astăzi, CS Volei Alba Blaj ocupa locul 3 în clasament, cu două puncte în fața adversarei directe de astăzi, Medicina Târgu Mureș, care ocupa locul patru. Cele două formații aveau același obiectiv, respectiv obținerea celor 3 puncte. Având în vedere că nu este prima confruntare oficială între cele două echipe, meciul se anunța unul foarte interesant atât din punct vedere tactic cât și din punct de vedere fizic, ambele echipe profitând de un lot impresionant.

CS Volei Alba Blaj a început bine derby-ul și au reușit să se impună în primul set, când au câștigat la diferență de 7 puncte, scor 18-25. Dacă primul set a fost ceva mai ușor pentru blăjence, în setul secund gazdele au jucat mult mai bine, însă Blaj se impunea la limită, scor 25-27, și spera ca meciul să se încheie cât mai repede. În ciuda oaspetelor care iși doreau ca setul cu numărul 3 să fie și setul decisiv, Medicina Târgu Mureș reușea să replice repede, și câștigau setul numărul 3 cu o diferență de 7 puncte, scor 25-18. Finalul meciului avea să vină după jocul din setul patru, când CS Volei Alba Blaj au reușit să se impună încă o dată la 2 puncte, 23-25, după un set care a fost mult mai echilibrat, însă fetele antrenate de Branko Gajic reușeau să se desprindă pe finalul setului și câștigând atât setul cât și partida.

Următorul meci pentru CS Volei Alba Blaj este programat sâmbătă, 16 noiembrie de la ora 18:00, când întâlnește pe teren propriu formația ce ocupă locul 8 în actuala stagiune, CSM București.

 
 
 

Publicitate

Publicitate