campionat orientare tamas bogyaLa finele săptămânii trecute s-au desfășurat două importante competiții de orientare, la care sportivii secției de Orientare din cadrul CS Unirea Alba Iulia au fost prezenți atât la start cât și pe podiumul de premiere.

“Metropolis of South East Europe 2015” care s-a desfășurat în Serbia și a contat ca etapa pentru ierarhia mondială a seniorilor, a fost dominată de sportivul unirist Bogya Tamas, care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere și a acumulat puncte importante în clasamentul mondial.

(P)  Adidasi alergare pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Cea de-a doua competiție a fost Finala Campionatului Național de Semimaraton, care a contat și ca etapă de selecție pentru loturile naționale și s-a desfășurat duminică la Craiova.

În competiția seniorilor, același Tamas Bogya(foto) a terminat pe poziția a treia și a intrat în posesia medaliei de bronz, în timp ce Radu Milea s-a clasat pe un onorant loc 6. La categoria 40-45 ani Marius Anghel s-a clasat de asemenea al treilea cucerind medalia de bronz.

“Mă bucură rezultatele obținute de sportivii secției, iar nivelul de pregătire mă îndreptățește să sper că Tamas va obține calificarea pentru lotul de seniori al României care va fi prezent la Campionatele Europei de Sud-Est din luna august, în fapt acesta fiind obiectivul principal al secției pentru acest sezon competițional”, a declarat Corneliu Mureşan, director CS Unirea Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate