IMG_2009Sâmbătă și duminică, în județul Alba vor avea loc partidele din cadrul etapei cu numărul 15, iar principalele partide vor fi la Vințu De Jos, unde gazdele vor încerca să stopeze Arena, în vreme ce la Galda de Jos, liderul va primi vizita echipei CS Ocna Mureș. 

Sâmbătă vor avea loc următoarele partide:

Metalul Aiud – Performanța Ighiu, ora 11:30

Partida de la Aiud este clar un obiectiv de trei puncte pentru formația lui Paul Ciucă. Echipa din Ighiu este favorită certă în partida de la Aiud, mai ales că Metalul și-a pierdut „piesele grele” în această pauză de iarnă.

Cuprirom Abrud – Dalia Sport Daia Română, ora 16.00

Abrudenii sunt la primul joc oficial în fața propriilor suporteri, iar moții s-au dovedit a fi un adversar tenace pe propriul teren, dar poate Dalia Sport Daia Română va dori să spele eșecul din etapa precedentă, de pe propriul teren.

Rapid CFR Teiuș – Energia Săsciori, ora 16.00

Scăpdată de grija retrogradării, Energia Săsciori a început mai relaxat returul, iar acest lucru s-a văzut și în evoluția echipei din prima etapă, când băieții lui Faur au învins 3-0 Metalul Aiiud.

Duminică sunt programate următoarele partide:

Inter Ciugud – Olimpia Aiud, ora 14.00

La Ciugud, duminică va sosi probabil formația de care depinde campioana Ligii a IV-a din județul Alba, Olimpia Aiud. Echipa lui Radu Andone s-a întărit serios și va avea un cuvânt greu de spus în stabilirea campioanei, mai ales că atât Industria Galda de Jos cât și Arena Alba Iulia vor poposi la Aiud, iar Radu Andone ne-a obișnuit cu rezultate bune contra formațiilor de pe podium.

Mureșul Vințu de Jos – Arena Alba Iulia, ora 16.00

Sărbătoare mare duminică la Vințu de Jos, unde formația lui Ghiță Medrea primește vizita Arenei Alba Iulia, formație aflată în cursa pentru titlu. Cu siguranță Mureșul Vințu de Jos va dori să strice socotelile echipei lui Fogoroși, însă Arena e favorită certă, având un lot mai valoros decât Mureșul Vinț.

Industria Galda de Jos – CS Ocna Mureș, ora 16.00

După ce au pierdut în derby-ul cu Arena Alba Iulia, elevii lui Alin Hancăș vor căuta reabilitarea cu CS Ocna Mureș, formație care a „sărit” peste pregătirea de iarnă în pauza competițională. Așadar, gruparea lui Gicu Domșa va juca atât cât pe cei 11 fotbaliști îi vor ține bateriile.

 
 
 

Publicitate

Publicitate