Etapa cu numărul 23 din Liga a IV-a are parte de două jocuri importante. Cuprirom Abrud va încerca să aibă o tresărire de orgoliu şi să obţină primul succes din retur, în vreme ce la Oara de Jos se va da lupta finală pentru locul secund.

Iată programul etapei a XXIII-a, Liga a IV-a:

Olimpia Aiud – CS Ocna Mureş, sâmbătă, ora 11:30

Olimpia Aiud este în căutarea unui nou succes, după ce în retur echipa lui Rareş Gânscă nu a obţinut numai o victorie, asta în ciuda faptului că de multe ori aiudenii au jucat un fotbal plăcut ochiului. De partea cealaltă, CS Ocna Mureş s-a transformat într-o echipă care-şi vinde scump pielea pe propriul teren, dar în deplasare sunt adevăraţi „mieluşei” elevii lui Gicu Domşa.

CSO Cugir – Cuprirom Abrud, sâmbătă, ora 17:00

În mod cert dacă privim în tur, acest joc reprezenta un derby al momentului, acum este doar un joc oarecare de campionat în care CSO Cugir este marea favorită. Fără victorie în retur, elevii lui Costică Moldovan încearcă să-şi revină, dar probabil după jocul cu CSO.

Rapid CFR Teiuş – Dalia Sport Daia Română, sâmbătă, ora 17:00

Meci fără miză în „Gara Mare” din Teiuş, unde soseşte gruparea lui Doru Oancea, formaţie ce a început să reamintească faptul că nici un meci cu Dalia Sport Daia Română nu poate fi câştigat fără efort.

Viitorul Sântimbru – FC Cugir duminică, ora 11:30

Meci interesant la Sântimbru, unde gruparea lui Sorin Mărginean primeşte vizita echipei neînvinsă în acest retur, FC Cugir. Lideri în clasamentul returului cugirenii lui Ioan Marcu vor avea parte de o adevărată luptă la Sântimbru unde Sorin Mărginean a fost greu de învins în retur.

Energia Săsciori – Arena Alba Iulia duminică ora 11:30

Aflaţi la şase puncte de un loc retrogradabil (în condiţiile în care CSO Cugir nu promovează), gruparea lui Ioan Faur primeşte vizita Arenei Alba Iulia, echipă ambiţioasă ,dar care a cam lăsat garda jos în acest retur.

Performanţa Alba Iulia – Sportul Sebeş, duminică, ora 11:30

De departe derby-ul rundei va avea loc la Oarda de Jos, unde Performanţa şi Sportul Sebeş se vor lupta pentru titul de vicecampioană. Prestaţiile din acest retur nu pot anticipa un rezultat, dar cu siguranţă nu va lipsi spectacolul în partida de la Oarda de Jos.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate