Miercuri, cele 16 echipe ajunse în optimile Cupei României se vor duela pentru accederea în faza următoare a competiției. De departe, capul de afiș al optimilor este partida dintre Sportul Sebeș şi Europa Alba Iulia. 

Tot în cadrul optimilor vor mai avea loc următoarele partide:

Cuprirom Abrud – Metalul Aiud

Remiza obținută de Metalul Aiud la Cugir poate da aripi fotbaliștilor aiudeni, mai ales că ”moții” lui Robert Sicoe nu au impresionat în acest retur de campionat.

Sportul Sebeș – Europa Alba Iulia

Înfrângerea cu Flamura Roșie Rădești trebuie uitată cât mai repede de elevii lui Alin Hăncaș. Acum, rămâne de văzut cât de mult a reușit să repare ”autostrada” atacanților ”inaugurată” la meciul cu Flamura Roșie Rădești. De partea opusă, sebeșenii nu mai sunt echipa care în tur a reușit să lupte pentru locurile fruntașe.

Inter Ciugud – FC Cugir

Partida de la Ciugud are o  favorită certă, FC Cugir, dar nici ciugudenii nu vor să se lase mai prejos, iar transferurile efectuate în această iarnă le dau motive să spere la un rezultat pozitiv.

CIL Blaj – CSO Cugir

Blăjenii nu au prea multe de sperat de la Cupa României, mai ales că obiectivul lor este evitarea retrogradării și nu câștigarea cupei. CSO Cugir pare a fi în pană de idei în teren, iar surpriza nu ar fi exclus să apară.

Arieșul Baia de Arieș – Performanța Alba Iulia

Cu șanse reduse să evite retrogradarea, fotbaliștii de la Baia de Arieș par a fi victime clare în duelul cu Performanța, mai ales că trupa de la Alba Iulia și-a revenit după eșecul din prima rundă.

Arena Alba Iulia – Dalia Sport Daia Română

Un alt joc important al ”optimilor” va avea loc la Mihalț, unde echipa Arena Alba Iulia va întâlni Dalia Sport Daia Română. Partida de la Mihalț va pune față în față doi foști colegi în postura de adversari. Este vorba de antrenorii Ovidiu Barna și Paul Ciucă.

Joi vor avea loc alte două partide din optimile cupei: Colorado Șpring – Rapid CFR Teiuș și Viitorul Biia – CS Ocna Mureș.

Disputele de miercuri vor începe la ora 15.00, iar, în cazul în care după 90 de minute va fi egalitate de scor, cele două echipe vor intra în prelungiri (două reprize de 15 minute), iar, dacă după timpul suplimentar va fi tot egal, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

 

Comentarii

  1. jucator spune:

    din cate se pare o sa le lipsesca muti jucatori la metalul de ex bucur emil e plecat cu penitenciarul la un turneu, portarul gansca are ceva probleme, ferencz lucreaza ,moga accidentat , todea probleme, deci se va merge cu jun iorii care spera sa faca o impresie buna

 
 

Publicitate

Publicitate