Aflate în situații delicate, CS Ocna Mureș și CIL Blaj vor fi puse față în față, chiar în runda de debut a returului de campionat. Cu antrenor schimbat, ocnamureșenii speră să evite rușinea retrogradării în acest sezon. CIL Blaj nu este o echipă care a impresionat în primele 15 runde din campionat, dar returul se anunță a fi palpitant și pentru blăjeni.

Oficialul echipei CIL Blaj a avut telefonul închis, în momentul în care l-am contactat, astfel că vă vom oferi doar declarația dată de antrenorul grupării din Ocna Mureș, Ionuț Pereat.

”Este o partidă destul de dificilă, fiind prima etapă, noi am început pregătirile foarte târziu, s-au făcut unele modificări în organizarea clubului. Din câte am înțeles, s-au întărit cu ceva jucători de la Mediaș. Sper să câștigăm”, a declarat Ionuț Pereat, antrenor principal CS Ocna Mureș.

Cele două formații au acumulat 10 puncte și sunt despărțite de golaveraj în clasament. CS Ocna Mureș se află pe locul 14, cu 10 puncte, iar CIL Blaj pe 13, cu același număr de puncte obținute. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 16.00, pe stadionul din Ocna Mureș.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate