IMG_7064Sâmbătă de la ora 17:00, la Târgu Mureș va avea loc  probabil meciul promovării, deoarece echipa care va învinge va lua o opțiune și mai serioasă în a-i face concurență formației din Slatina, grupare aflată pe prima poziție. 

Derby-ul de sâmbătă poate decide campionatul, iar gazdele partidei speră ca una din combatante să câștige, asta pentru a nu ușura parcursul echipei CSM Slatina, în cazul unei remize. Contactat telefonic, președintele echpei din Târu Mureș, Teodor Rad este conștient de faptul că echipa din Sebeș își joacă ultima carte sâmbătă.

„Eu zic că este în meci în care fiecare echipă va încerca să dovedească că e mai bună decât cealaltă. Pentru Alba e ultima șansă, doar daca va învinge va mai avea o șansă. Sebeșul va trebui să stea la mâna noastră. Eu zic că lupta pentru promovare este în trei. Cele mai mari șanse la promovare le avem noi, apoi Slatina și abia apoi Sebeșul”, a punctat Teodor Rad, președinte Mureșul Târgu Mureș.

În acest moment în clasament CSM Slatina este lider, iar pe poziția secundă se află Mureșul Târgu Mureș, urmată de echipa lui Alexandru Weber.

Președintele HC Alba-Sebeș: „Noi va trebui să câștigăm cu Târgu Mureș și cu Slatina”

Conștient de faptul că echipa lui a pierdut în tur puncte importante, președintele echipei sebeșene susține că echipa ce reprezintă județul nostru trebuie să aibă un parcurs fără greșeală pentru a spera la promovare.

„Un egal nu ar ajuta la nimic, s-ar  prelungi incertitudinea, nici nu știu ce să răspund, deoarece nu am luat în calcul un egal. Dacă lucrurile vor merge normal, noi va trebui să câștigăm cu Târgu Mureș și acasă cu Slatina”, a declarat Virgil Costea, președinte HC Alba-Sebeș.

Pentur partida de sâmbătă formația HC Alba-Sebeș va face deplasarea cu o zi înainte la Târgu Mureș, tocmai pentru ca fetele să nu acuze oboseala de la drum.

Teodor Rad, președintele Mureșul Târgu Mureș: „Sâmbătă va fi adevăratul derby. Să ne ferească Dumnezeu de un egal”

Președintele formației de pe locul secund, Teodor Rad, susține că HC Alba-Sebeș este cea mai comppletă echipă. Acesta susține că echipa lui Weber e mai valoroasă decât gruparea CSM Slatina.

Eu consider că adevăratul derby va fi Mureșul Târgu Mureș – HC Alba-Sebeș. Părerea mea este că HC Alba-Sebeș este cea mai completă echipă din serie. Eu cred că la anul ar promova la pas, fără înfrângere. Ce s-ar întâmpla la remiză?  Un egal ar termina campionatul. Să ne ferească Dumnezeu de un meci egal”, a mai punctat Teodor Rad.

Pentru partida de sâmbătă cei de la Mureșul Târgu Mureș au decis ca intrarea să fie liberă, tocmai pentru ca sala să fie plină. Cel mai probabil aproximativ 200 de sebeșeni vor face și ei deplasarea sâmbătă pentru a susține echipa lui Alexandru Weber.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate