Mihai Dăscălescu - Unirea Alba Iulia Meci frumos pe Cetate în această după amiază şi un nou succes al Unirii Alba Iulia, cel de-al cincilea din tot atâtea jocuri disputate în cadrul Seriei a 2-a din Liga a V-a!

A fost un 2-1 (n.a la 1-1 Dăscălescu a mutat inteligent, a schimbat acel 4-4-2 din start într-un 3-4-3), greu ce-i drept, goluri S. Iacşa şi Schiau respectiv M. Moga, în faţa unei formaţii extrem de bine pusă la punct, pentru acest eşalon, din toate punctele de vedere. “Suntem supăraţi că am pierdut pe final de meci, dar suntem şi mândri de modul în care am reuşit să ne prezentăm pe Cetate în faţa grupării fanion a judeţului. Şi mai am un regret, şi anume faptul că la acesastă întâlnire nu am reuşit să beneficiem de aportul suporterilor cireşari…Toată lumea de la noi din comună este prinsă acum cu campania agrigolă, s-a jucat şi sâmbăta…deci pe undeva este de înţeles lipsa suporterilo noştri la cea mai tare partidă din acest tur de campionat” a punctat Horaţiu Han, preşedintele livezenilor. De partea cealaltă, un pic de supărare, nu pentru rezultat, ci pentru jocul în sine. “Ce-aş putea spune? Rezultatul este o.k., am mai luat trei puncte şi până la urmă acest lucru contează! Restul rămâne să discutăm doar în interiorul echipei…Despre atitudine…determinare…Suntem pe prima poziţie în clasament, suntem neînvişi şi acest aspect este primordial pentru noi” a concluzionat Mihai Dăscălescu.

UNIREA: 1. Fl. Popa – 5. Şandru, 6. N. Rus, 17. D. Iancu, 2. Matei, 4. Ioani, 10. Schiau, 17. Joldeş, 7. S. Iacşa, 11. Lăsconi, 9. An. Ianc (cpt,). Au mai jucat 8. Marcu, 13. Rodean, 15. Goguţa, 3. Sg. Muntean, 18. Onacă;

SPORTUL: 1. Hagiu – 2. Ov. Oniga, 3. Hirsch, 7. Fl. Mardale (cpt.), 4. Marcu, 8. R. Man, 9. D. Man, 20. Ghirca, 13. Costan, 16. M. Moga, 5. Domşa (6. Sabău, 15. Boc).

 
 
 

Publicitate

Publicitate