Confruntarea de duminică între Mureșul Vințu de Jos și Cuprirom Abrud s-a încheiat după 45 de minute, în urma unui incident. Duminică s-au disputat trei partide din etapa cu numărul 10, din cadrul campionatului județean de fotbal Liga a IV-a.

În etapa cu numărul 10, Mureșul Vințu de Jos, echipă ce nu stă deloc bine în clasament, fiind la doar două puncte de ultimul loc, a primit vizita celor de la Cuprirom Abrud, formație ce ocupă locul al şaselea în campionat. După numai 45 de minute, formația gazdă s-a aflat în avantaj pe tabelă, scor 2-0. Prima parte a jocului a fost prelungită cu 3 minute, timp care a adus sfârșitul întregului meci.

Aflată în avantaj pe tabelă, echipa gazdă își dorea ca partida să se termine cât mai curând, fapt ce avea să se și întâmple, însă nu în modul dorit de cei de la Vințu. În minutul doi de prelungire a primei reprize, meciul urma să fie întrerupt pentru că un spectator din tribună a aruncat cu o doză de suc în teren, după care a decis să se întoarcă și să mai arunce încă o dată, de această dată cu un pet de 2 l care era umplut pe jumătate cu un lichid. Unele surse susțin că în sticlă era vin. În plus, un jucător al echipei oaspete a fost lovit de sticla aruncată din tribună. În urma incidentului, jucătorul a avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru că sportivul prezenta amețeli și stări de leșin. Centralul partidei, Corneliu Aron, avea să pună capăt întregului meci, după acest incident. Spectatorul va fi transportat mâine la poliția locală pentru a fi sancționat în urma acestui gest.

Jucătorii echipei gazde au sărit imediat să îi ceară socoteală spectatorului, care se pare că era sub influența băuturilor alcoolice:

”Să îți fie rușine, noi ne luptăm să câștigăm, reușim să conducem cu 2-0 iar tu ce faci? Ne strici nouă toată munca depusă?” , „Comportamentul tău face ca acest meci să îl pierdem după ce jumătate din el l-am câștigat. Rușine să-ți fie”. Acestea au fost doar câteva dintre reacțiile jucătorilor gazde.

„Echipa gazdă se afla în avantaj, 2-0, când un spectator din tribună a aruncat cu o doză de suc în teren pe urmă cu un pet de 2 l în care se afla un lichid. Sticla l-a lovit în cap pe un jucător al echipei oaspete, care a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma consultării sa dovedit că fotbalistul prezenta amețeli. Centralul a reacționat foarte bine luând această decizie. Miercuri, comisia de disciplină va analiza cazul și va pronunța decizia și sancțiunile ce vor fi luate” a declarat Augustin Damian, observatorul meciului.

 
 
 

Publicitate

Publicitate