JunioriDuminică, 23 martie, la Winners Club Țălnar se va desfășura etapa cu numărul XIII din cadrul campionatului de Juniori E. Vom avea parte de trei partide foarte interesante, care pot schimba vârful clasamentului.

Primul joc al zilei este și cel mai interesant meci. De la ora 10.00 se vor întâlni Europa Alba Iulia (locul II) și Unirea Alba Iulia (locul IV), iar uniriștii vor revanșa, după ce în tur „europenii” antrenați de Neluțu Popa au câștigat cu scorul de 2-1. În acest moment, Europa Alba Iulia se află pe poziția secundă, la un punct distanță de liderul Unirea Juniors Alba Iulia, în timp ce Unirea Alba Iulia mai luptă doar pentru a prinde podiumul.

O altă partidă interesantă se anunță a fi între Unirea Juniors Alba Iulia (locul I) și Viitorul Aiud (locul V). Chiar dacă în tur echipa antrenată de Alexandru Kalanyos s-a impus cu scorul de 7-0, aiudenii alcătuiesc o echipă omogenă care poate încurca orice formație din serie. Unirea Juniors are nevoie neapărat de o victorie, pentru a nu pierde locul poziția de lider, asta în cazul unei victorii a Europei Alba Iulia.

Un alt meci care atrage privirea echipelor din serie este jocul dintre LPS Sebeș (locul III) și Metalurgistul Cugir (locul VII). Chiar dacă jocul pare în primă fază dezechilibrat, Metalurgistul Cugir a fost foarte aproape de a încurca LPS Sebeș în tur, într-o partidă încrâncenată, care s-a terminat cu victoria sebeșenilor cu scorul de 2-1.

Vezi mai jos programul complet al etapei cu numărul XIII:

ora 10:00 – Europa Alba Iulia – Unirea Alba Iulia

ora 11:00 – Rival Alba Iulia – Viitorul Alba Iulia

ora 12:00 – Viitorul Aiud – Unirea Juniors Alba Iulia

ora 13:00 – Kinder Alba Iulia – Viitorul Abrud

ora 14:00 – LPS Sebeș – Metalurgistul Cugir

 
 
 

Publicitate

Publicitate