CS OCna Mureş a rmeizat 3-3 cu nou-promovata Arena Alba Iulia după ce a fost condusă cu 0-2 şi 1-3. Meci spectaculos la Ocna Mureş unde Arena Alba Iulia a condus aproape tot jocul, dar s-a văzut egalată pe final dintr-o lovitură de la 11 metri. 

Marcel Florea a deschis scorul în minutul 14 de la punctul cu var pentru ca Bucur să dubleze avantajul echipei din Mihalţ în minutul 29.

După pauză echipa lui Gicu Domşa a fost mai motivată, iar Chesnoiu a arătat că 0-2 este un scor periculos. Fotbalistul ocnamureşean a făcut 1-2. Totuşi Bucur a mai marcat odată în minutul 55, iar pe tabelă scorul era 1-3.

În ultimele 10 minute ocnamureşenii şi-au revenit din „pumni” şi au marcat de două ori. Chesnoiu a realizat dubla în minutul 82, iar în minutul 87 Raţiu a egalat din penalty.

Sportul Sebeş – FC Cugir 2-1

Sportul Sebeş a învins FC Cugir şi are mari şanse să încheie acest sezon pe locul secund. Diaconu a deschis scorul în minutul 49, iar Marcel Ţoţonea a adus golul victoriei în minutul 60. Pentru FC Cugir a marcat Bulgaru înainte de pauză.

Iată cele două distribuţii: 

Sportul Sebeş: Stănilă, Mitrea, Haiduc, G. Ţoţonea, Andreica, Pienariu – Selagea, Vlaic, Iuoraş,Diaconuşi M. Ţoţonea.

FC Cugir: Moldovan – Şumuţiu, Păduraru, Micu, Marcu, Sabou, Ursan, Petruse, Nagy, Rancea şi Bulgaru.

CSO Cugir – Energia Săsciori 7-1 

CSO Cugir s-a despărţit în stil de mare echipă de proprii suporteri. Echipa codnusă de Alexandru Killin şi Emil Ţimpea a învins 7-1 Energia Săsciori, după ce la pauză scorul era 3-1 în favoarea gazdelor.

Scorul a fost deschi de Tăban în minutul 10, iar Cârstean a dublat avantajul gazelor în minutul 25, pentru ca în minutul 39 Faur de la Săsciori să înscrie de la punctul cu var.

Alin Şuteu a stabilit scorul pauzei în minutul 42, iar Tăban a marcat pentru 4-1 în minutul 55. Avea să fie  5-1 în minutul 61, Daniel Lupşan trecându-şi şi el numele pe lista marcatorilor. Daniel Grozav a marcat şi el în minutul 70, iar în prelungiri Lespezean a înscris pentru 7-1.

CSO Cugir: Bărbat – Tăban, Şuvaina, Ştefan Radu, Ianc, Grozav, Lupşan, M. Neagu, Grozav, Itu, Şuteu şi R. Cârstean.

Energia Săsciori: Morariu, Bogdan, Cioca, Sorin Gheorghe, F. Faur, Aloman, I. Faur, Butean, Cioroga, Bodea şi Cotruş.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate