Volei Club Alba-Blaj caută reabilitarea după eșecul de la București și încearcă să egaleze la unu raportul meciurilor câștigate în play-off. Chiar dacă nu este favorită în jocul de miercuri, gruparea pregătită de Marius Macarie are dificila misiune de a învinge CSM București.

Disputa de miercuri va începe la ora 20.00, în sala „Timotei Cipariu” din Blaj, iar avantajul gazdelor este dat clar de aportul publicului blăjean, care a umplut mereu sala, până la refuz.

„ E un joc foarte greu, acasă avem șanse mari datorită sălii și publicului. Sperăm să putem profita de faptul că jucăm acasă, să facem un meci bun care la final să ne bucure”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Club Alba-Blaj.

Obiectivul echipei din Blaj este clasarea pe locurile V-VIII, iar adevărata luptă va fi probabil cu echipa din Lugoj și nu cu CSM București. Astfel, o înfrângere miercuri seară nu ar crea o tragedie la Blaj.

„Nu va fi o tragedie dacă pierdem, dar trebuie să jucăm și să credem în șansa noastră. Adevărata luptă va fi pentru locurile V-VIII, nu cu Bucureștiul, dar, repet, ne dorim victoria. Trebuie să-i surprindem, dar nu știu exact cum”, a mai spus Ștefănescu.

Bojana Stojkovic a dat mici emoții antrenorului Macarie, aceasta a avut o luxație la un deget, dar s-a pregătit normal alături de echipă și antrenorul ar putea apela la serviciile acesteia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate