DSC_0790Atmosferă de senzaţie la meciul echipei CSU Alba Iulia. Zeci de suporteri au venit să îşi susţină echipa favorită. După amicalele disputate tot  în compania echipei campioane CSM Târgovişte, acum echipa albaiuliană speră să îşi ia revanşa. Fetele antrenate de Miroslav Popov dau tot ce au mai bun pentru a face spectacol.

LIVE TEXT:

Până în acest moment echipa albaiuliană a marcat prin Wumi Agunbiade  şi Jessica Kuster  iar Valencia McFarland a recuperat o minge din posesia adversarului, Alexandra Uiuiu a marcat după o ratare, L’Oreal Price.

Scorul după primul sfert este favorabil echipei din Târgovişte, cu un avantaj de 11 puncte în faţa celor din Alba, scorul fiind de 23-12.

*Prima schimbare în echipa din Târgovişte. A intrat Ancuţa Stoenescu.

*Meciul încă se joacă, iar speranţa victoriei încă se simte printre suporteri CSU Alba Iulia, care au venit în număr mare să-și susţină echipa favorită.

*Scorul la pauză este de 26-48 pentru echipa din Târgovişte, care până acum este în avantaj.

*A început repriza a doua. Echipa încă luptă să obţină cât mai multe puncte şi evident, victoria în faţa campioanei.

Prima mişcare importantă a echipei albaiuliene vine din partea Larisei Toma care a ratat , dar a fost revanşată de către Alexandra Uiuiu care a reușit până la urmă să marcheze .

În strigătele suporterilor albaiulieni care scandează, Hai România, probabil cu gândul la meciul din această seară a tricolorilor împotriva Ungariei, echipa încearcă să se menţină şi marcheză prin Milica Deura şi Larisa Toma. Încă un coş marcat de Alexandra Uiuiu pentru echipa albaiuliană. Ratare Larisa Toma, ratare Jessica Kuster, încă se aude din tribune ROMÂNIA, ROMÂNIA!!!

Scor după sfertul al treilea 46-70 pentru oaspeţi.

Ultimul sfert al meciului şi echipa albaiuliană marcheză prin Jessica Kuster două coşuri . O altă reuşită a Jessicăi Kuster, fault în atac pentru Târgovişte şi o altă reuşită a echipei albaiuliene prin Wumi Agumbiade.

Încă două reuşite pentru Wumi Agumbiade şi scorul până în acest moment este 61-84 pentru oaspeţi.

Partida s-a încheiat, iar scorul se menţine la fel, echipa albaiuliană este înfrântă. SCOR FINAL 61-84 pentru CSM Târgoviște.

 

 

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate