IMG_6811CS Universitatea Alba Iulia își continuă programul de „foc”. Marți, formația din Cetatea Marii Uniri va întâlni Valosun Brno din Cehia într-un meci ce contează pentru Liga Europei Centrale, la baschet feminin. 

După jocul de la Arad, fetele trebuie să își revină atât fizic cât și moral și să învingă echipa din Brno. Tehnicianul Miroslav Popov pare să aibă unele probleme de lot, Sasa Cadjo și Khadijah Whittington acuză o răceală puternică și sunt incerte pentru partida de marți.

„Este unul din meciurile pe care trebuie să le câștigăm, duminică am avut un meci prost și vrem să jucăm mai bine marți. Brno are o echipă tânără, care joacă rapid, aleargă, au jucătoare din Cehia, sunt bune, dar cred că noi vom câștiga”,  a declarat Miroslav Popov, antrenor principal CSU Alba Iulia.

În acest moment CSU Alba Iulia este lider în grupa CEWL, dar are și un meci mai mult disputat decât ICIM Arad, principala favorită la primul loc.  Partida de la Alba Iulia va avea loc marți de la ora 18:00 în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate