CS Universitatea are de astăzi un nou președinte. Este vorba de un om familiarizat cu lumea sportului, dar care până în acest moment nu a avut de-a face cu lumea baschetului. Marius Hațegan a fost numit director al CSU Alba Iulia, astfel că interimatul lui Bogdan Duma la echipă a luat sfârșit.

„ Experiența în managementul sportiv m-a determinat să particip. Nu îmi e teamă. E vorba de management sportiv. Sper să reușesc ceea ce n-am reușit în alte părți”, a declarat Marius Hațegan, director CS Universitatea Alba Iulia.

Acesta a recunsocut că nu știe prea multe despre echipa din Alba Iulia, dar știe că vrea în locurile 1-4. Acesta nu știe nici numele sportivelor, dar spune că de luni va începe cunoașterea echipei.

„Există stabilitate și se vrea performanță.  Îmi propun să prindem locurile 1-4, nu acceptăm mai jos de acest obiectiv. Vrem clar să participăm în cupele europene.A fost timpul foarte scurt și nu am avut timp culeg date despre echipă. Abia am discutat cu cei de la CSU Alba Iulia.”, a mai spus Hațegan.

Cel mai probabil Bogdan Duma va ocupa postul de președinte al Consiliuului de Administrație.

 

 

Comentarii

 1. fancsu spune:

  Care este domnul Marius Hategan? Sau este cumva trei in unul? Nu stie nimic despre echipa dar vrea in locurile 1-4! Ok,sa speram ca o va sustine si nu ne lasa fara baschet in Alba Iulia! Ii dorim succes si sa i se indeplineasca visul! Asta ne dorim si noi si sint sigura ca CSU si-o doreste si mai mult. Succes tuturor!

 2. Mircea Popescu spune:

  Cel din stanga cel mai probabil. Dle Hategan, nu ne spui ce ti-ai propus la celelalte echipe (din cate stiu ai activat doar in fotbal) ca sa stim daca poti face ceva aici.
  Eu nu am nicio problema daca din punct de vedere organizatoric o sa ridicati nivelul, pentru ca din punct de vedere al echipei greu sa poti face fata cu asa antrenor.
  Daca tot am ajuns aici si dupa multe informatii acumulate, dle Eles, un singur nume pot sa spun: Dan Fleseriu.
  Succes, potential exista, sponsori la fel, ar fi pacat…

 
 

Publicitate

Publicitate