Dascalescu Stadionul Cetate din Alba Iulia va găzdui miercuri, 15 octombrie cu începere de la ora 15.30, partida dintre Unirea Alba Iulia şi FC Miceşti din cadrul fazei a III-a a Cupei României (faza judeţeană), ediţia 2014-2015.

Iată cum prefaţează cei doi antrenori DERBY-UL DE ALBA IULIA:

MIHAI DĂSCĂLESCU (antrenor Unirea Alba Iulia): “Ne aşteaptă o partidă dificilă în compania unei formaţii care deşi este nou promovată în Liga a IV-a a obţinut rezultate bune spre foarte bune în acest debut de campionat. Miceştenii au un antrenor foarte experimentat pentru acest nivel (n.a. Fane Fogoroşi), se vede mâna lui la această echipă. Chiar dacă Unirea are în acest moment un lot tânăr şi lipsit de experienţă, poate că acest lucru reprezintă un mic handicap, ne dorim să accedem în turul următor al competiţiei. Băieţii sunt motivaţi şi ne dorim ca la meci să fie prezenţi cât mai mulţi spectatori deoarece nu vor regreta şi vor avea parte de un spectacol fotbalistic de calitate”.

FANE FOGOROŞI (antrenor FC Miceşti): “Chiar nu-mi doream să jucăm împotriva Unirii Alba Iulia, tocmai echipa alături de care, în primul an de prezenţă în Liga I, am cunoscut cea mai mare satisfacţie a carierei de antrenor şi anume clasarea pe poziţia a 6-a, eu fiind la acea vreme antrenor secund al alb-negrilor. Oricum, noi abordăm cu seriozitate jocul, ştiu că Unirea are jucători tineri, ambiţioşi, dornici de afirmare, deci nu ne va fi uşor. Deşi acum se află doar în Liga a V-a, sunt sigur că aceşti copii vor duce echipa fanion a judeţului acolo unde-i este locul şi anume cel puţin în Liga a II-a”.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate