După ce a fost neînvinsă în turneul amical din Serbia, echipa de baschet feminin CS Universitatea Alba Iulia se pregătește pentru un nou meci amical, de această dată în România. Fetele lui Miroslav Popov se vor deplasa joi la Cluj Napoca, unde, de la ora 16.00, vor susține un meci de pregătire cu Universitatea Cluj.

CS Universitatea Alba Iulia se pregătește intens pentru debutul de campionat. Joi cu începere de la ora 16.00, jucătoarele din Cetatea Marii Uniri vor susține un meci amical cu Universitatea Cluj.

Lotul condus de Miroslav Popov și George Lăncrănjan va fi alcătuit din româncele Anemarie Părău, Ildiko Nagy, Alexandra Uiuiu și Larisa Toma, respectiv sârboaicele Sasa Cadjo și Jovana Vukoje și americancele Chastity Reed, Tiffany Brown, Breanna Salley, nou venita Kadihaj Whittington, junioarele Sica Cuzic, Mihaela Gherman și Andreea Beldian.

Debutul de campionat pentru CSU Alba Iulia va avea loc în data de 5 octombrie când echipa se va deplasa la Timișoara. În data de 25 octombrie va debuta și Cupa României, iar primul meci va fi pe acasă cu CS Phoenix Galați.

Reamintim faptul că obiectivul pe care Miroslav Popov și l-a propus este să aducă la Alba Iulia atât cupa, cât și titlul.

„Ne dorim să aducem cele două trofee la Alba Iulia, nu va fi o luptă ușoară, dar am încredere că Miroslav Popov, alături de jucătoare vor reuși să îndeplinească obiectivele fixate”, afirma președinte CA al CSU Alba Iulia, Bogdan Duma, în cadrul unei conferințe de presă.

 
 
 

Publicitate

Publicitate