BASCHET FEMININ CSU ALBA IULIA – BCM TYMES TIMIŞOARA (ora 18.00, sala de sport a Universităţii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia). Învingătoare, joi seară, în deplasarea din Slovacia în partida din cadrul CEWL, gruparea din Cetatea Marii Uniri, locul trei în clasament cu 31 de puncte, 14 victorii şi 3 înfrângeri, porneşte cu prima şansă în jocul de pe teren propriu cu gruparea timişoreană, ocupanta poziţiei a opta în ierarhie cu 25 de puncte, cu 8 victorii respectiv 9 înfrângeri. â

Cu toate acestea, meciul nu este dinainte câştigat pentru că, mai mult ca sigur,  gruparea de pe malul Begăi îşi va vinde scump pielea în jocul de mâine, asta şi pentru că bănăţencele îşi doresc securizarea acestui loc în clasament, ultimul care dă dreptul de a participa la play-off-ul actualei ediţii a Ligii Naţionale.

VOLEI FEMININ VOLEI CLUB ALBA BLAJ – ŞTIINŢA BACĂU (ora 14.45, în direct la Digisport 1, sala Timotei Cipariu din Blaj). Adevărat derby în Mica Romă între ocupanta locului trei în clasament, blăjencele au 28 de puncte cu unul mai puţin decât liderul CSM Bucureşti (n.a. bucureştencele vor juca tot mâine cu CSM Târgovişte) şi campioana en-titre, Ştiinţa Bacău, deocamdată pe poziţia a treia cu 27 de puncte.

Cum sezonul regulat se va termina pe 14 martie, după care vor urma partidele din play-off respectiv play-out, este clar că întâlnirea este una care va conta enorm în stabilirea finală a ierarhiei în Divizia A1. Aşadar…(D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate