AJF Alba joacă miercuri ultimul meci din grupele Cupei Regiunilor, în fața selecționatei AJF  Maramureș. Meciul va avea loc pe Stadionul „Parc” din Blaj, începând cu ora 15.00.

În ultima confruntare dintre cele două selecționate, AJF Alba a reușit să se impună cu scorul la limită, 1-0, meci disputat pe terenul din Baia Mare după ce Romică David marca din pasa lui Cristian Bodea. Meciul de miercuri este ultimul pe care AJF Alba îl dispută în faza grupelor, pentru că etapa viitoare, miercuri, 6 noiembrie, albaiulienii nu joacă, doar celelalte două echipe din grupă rămân să se dueleze.

Cu un parcurs perfect, AJF Alba ocupă prima poziție a grupei din care fac parte, cu un total de 9 puncte, din tot atâtea puse în joc, fără nici un gol primit. Adversara de mâine, AJF Maramureș ocupă a doua poziție în grupă, cu doar două meciuri disputate, o victorie în confruntarea cu AJF Harghita, 4-2, și eșecul suferit pe teren propriu în fața albaiulienilor, scor 1-0.

Echipa din județul Alba este formată din antrenorii Alin Hancăș, Ioan Ilie, Adrian Bicheși şi jucătorii Cătăin Ștef, Răzvan Frențiu, Cosmin Oltean, Zoltan Borșoi, Cornel Hălălae, Eugen Hălălae, Sergiu Javla, Darius Goangă, Andrei Cernea, Cristian Bodea, Romică David, Flaviu Baghiu, Szabo Robert, Romulus Cioară, Robert Dendiu, Casian Tulea și Nicolae Găldean.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate