Sâmbătă, de la ora 14:00, Metalurgistul Cugir joacă primul meci din returul campionatului împotriva formației din Bihor,  CS Osorhei. După ce din ultimele trei meciuri metarlugiștii au reușit să obțină doar un punct, cugirenii încearcă să obțină toate cele 3 puncte puse în joc în disputa din fața propriilor suporteri.

ACF Metalurgistul Cugir încearcă să se revanșeze suporterilor, și să câștige confruntarea cu formația bihoreană, după ce în prima etapă a acestui sezon, cele două formații s-au mai întâlnit pentru meciul ce avea să fie primul pentru cugireni în cadrul ligii a III-a. În ciuda ultimelor meciuri nu tocmai bune pentru cugireni, echipa se clasează încă pe primul loc din punct de vedere al golurilor marcate, având o performanță de 22 de reușite în actuala stagiune. În urma unei victorii, metalurgistul se poate menține pe podium, respectiv pe poziția a 3-a.

În ciuda faptului că ambele au același număr de puncte, respectiv 17, cu 5 victorii, două egaluri și 3 înfrângeri, CS Osorhei pare favorită din punct de vedere al parcursului mai bun în ultimele 3 dispute, unde a reușit să se impună o dată în fața formației Unirea Jucu, scor 1-0, să obțină un rezultat de egalitate, 0-0 cu ACS FC Municipal Baia Mare, însă au suferit și o înfrângere, eșec venit pe teren propriu în fața formației din Arad, ACS Șoimii Pâncota, scor 1-2.

În ciuda problemelor de la club suferite în urmă cu trei săptămâni, a perioadei nu tocmai bună prin care trece echipa din punct de vedere al ultimelor rezultatelor dar și a meciului direct pierdut în prima etapă, băieții antrenați de Marius Opric încearcă să iși mobilizeze cât mai bine jucătorii și să pregătească victoria mult așteptată de suporterii cugireni. În cazul unei victorii cugirenii iși asigură locul 3 în campionat, iar în cazul unui eșec, ținând cont și de celelalte rezultate, echipa din Cugir ar putea coborâ până pe poziția a 5-a.

 
 
 

Publicitate

Publicitate