După nouă etape în care formațiile din Liga a IV-a au dat tot ce au avut mai bun pentru a obține rezultatele cele mai bune, singura echipă care nu a fost înfrântă de la începutul noului sezon este Arena Alba Iulia. Aceasta ocupă poziția secundă în clasament, după ce a remizat de două ori. La un singur punct distanță, Industria Galda de Jos ocupă poziția de lider, cu 24 de puncte strânse.

Sâmbătă și duminică va avea loc etapa cu numărul zece,  din cadrul campionatului județean de fotbal Liga a IV-a. Liderul joacă pe teren propriu în fața echipei ce ocupă poziția a șasea în clasament, Metalul Aiud. Arena Alba Iulia are un meci ceva mai ușor sâmbătă, când face deplasarea la echipa de pe ultimul loc, CS Ocna Mureș.

Pe lângă poziția în clasament, cele două fruntașe se luptă și pe plan defensiv, unde ambele echipe au primit doar două goluri, pe întregul desfășurării celor nouă etape. Liderul incontestabil Industria Galda de Jos își trece în cont și cel mai bun atac, după ce a reușit să marcheze 18 goluri de la începutul noului sezon până acum, performanță ce a mai fost atinsă de o singură echipă în acest sezon, FC Cugir.

Vezi toate meciurile etapei a 10-a din Liga a IV-a:

Olimpia Aiud FC Cugir
CS Ocna Mureș Arena Alba Iulia
Viitorul Sântimbru Energia Săsciori
Rapid CFR Teiuș Dalia Sport Daia Română
Industria Galda de Jos Metalul Aiud
Mureșul Vințu de Jos Cuprirom Abrud
Inter Ciugud Performanța Alba Iulia
 
 
 

Publicitate

Publicitate