Miercuri de la ora 17.00 vor avea loc semifinalele din Cupa României, faza judeţeană, ediţia 2013-2014. În semifinale vor juca Performanţa Alba Iulia cu FC Cugir şi Dalia Sport Daia Română – Cuprirom Abrud.

Pe terenurile din Oarda de Jos şi  Daia Română, formaţiile care au ratat un obiectiv mai îndrăzneţ pot spera totuşi la un trofeu în 2013. Performanţa Alba Iulia speră să ajungă în finală după ce şi-a îndeplinit şi obiectivul propus pentru campionat. Echipa lui Paul Ciucă mai are de îndeplinit un singur obiectiv şi anume Cupa României.

FC Cugir nu mai are nimic de pierdut în acest sezon, iar în semifinale nu porneşte din postura de favorită, asta după ce în campionat Performanţa le-a creat mari probleme, fără mai multe „piese grele”.

Dalia Sport Daia Română speră la primul trofeu de acest gen din istorie, iar abrudenii pot spăla ruşinea unui retur dezastruos.

Miercuri, de la ora 17.00, pe terenul de la Oarda de Jos va avea loc partida dintre Performanţa Alba Iulia şi FC Cugir, în vreme ce, la Daia Română, Dalia Sport va juca cu Cuprirom Abrud.

Semifinalele se joacă într-o singură manşă, iar, dacă după 90 de minute va fi egalitate, se vor juca două reprize suplimentare de câte 15 minute, iar dacă şi după acestea va persista rezultatul de egalitate se va trece la executarea loviturilor de departajare.

 
 
 

Publicitate

Publicitate