Metalurgistul CugirMetalurgistul Cugir își va afla luni, 14 iulie, noul antrenor, dată la care se va reuni și lotul. Potrivit unor surse, candidații pentru postul principal de pe banca tehnică sunt Dan Mănăilă şi Alexandru Pelici.

După o vacanță de aproximativ o lună, gruparea de sub Drăgana va relua pregătirile sub îndrumarea unui nou antrenor. În lupta pentru acest post ar fi Dan Mănăilă și Alexandru Pelici, asta după ce fostul antrenor, Marius Opric a renunțat la colaborarea cu echipa.

Dan Mănăilă este fostul antrenor de la Europa Alba Iulia, iar acum este liber de contract. Alexandru Pelici a coordonat gruparea Unirea Alba Iulia, iar sezonul trecut a fost pe banca tehnică a echipei FC Bihor Oradea.

Fostul antrenor Marius Opric s-a despărțit de gruparea din Cugir în luna iunie, în condiții amiabile. Atunci, acesta declara că „nu s-a întâmplat nimic, mi s-a încheiat contractul și vreau să fac altceva. Deocamdată nu mai vreau să antrenez. Am și altceva, nu numai fotbal și dacă faci mai multe lucruri trebuie să le faci ca lumea. Nu mai am timpul necesar pentru fotbal. Oamenii vor mai mult de la anul și nu vreau să încurc pe nimeni. A fost un an bun, chiar dacă pe final nu am reușit ce ne-am propus”.

Echipa Metalurgistul Cugir se află în Liga a III-a.

În sezonul trecut, elevii lui Opric au reuşit să se claseze pe un onorabil loc 3, dar nu şi-au îndeplinit obiectivul de a promova în liga secundă de fotbal, obiectiv care rămâne valabil și pentru acest a competițional.

Bogdan LAZĂR

 
 
 

Publicitate

Publicitate