CS Unirea Alba Iulia are o lună plină de competiții. În septembrie, sportivii clubului vor participa la 11 concursuri. Atletism, box, judo, orientare sportivă sau tenis de masă sunt doar câteva din sporturile la care participă albaiulienii legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia.

În total, sportivii vor fi prezenți la zece competiții naționale și o competiție internațională, prin care vor să înmulțească zestrea de medalii a clubului albaiulian.

Campionatul Național de Orientare se desfăşoară la Iaşi, în perioada 1-2 septembrie. În continuare, din 4 până în 9 septembrie, sportivii de la CS Unirea vor participa la Campionatul Europei de Sud-Est la Orientare Sportivă, în Turcia, iar orașul gazdă va fi Bursa. În intervalul 14-16 septembrie, va avea loc Cupa „Temerarul” la Judo, competiție dedicată sportivilor sub 17 și sub 20 de ani. Tot pe 16 septembrie, va avea loc Campionatul Național de Semimaraton, la Oradea.

În perioada 16-23 septembrie, se desfăşoară Concursul Național de Toamnă la Box, competiție dedicată seniorilor. Evenimentul va avea loc la București. În 15-16 septembrie, se organizează Campionatul Național de Culturism dedicat seniorilor, la Reghin.

Pe 21-23 septembrie, la Ploieşti, va avea loc Campionatul Național de Orientare Sportivă, în vreme ce pe 25-29 septembrie, se va desfășura Finala Campionatului Național Haltere la Juniori 1, Bistrița.

În 28-30 septembrie, va avea loc prima etapă la CN de Tenis de Masă pe echipe. Luna competiţiilor se încheie pe 30 septembrie, cu atletism: Crosul Loteriei Române, eveniment ce se desfăşoară simultan în mai multe orașe ale țării.

 
 
 

Publicitate

Publicitate