În etapa a șasea a play-out-ului Juniorilor B, LPS Sebeș a câștigat partida cu Unirea Alba Iulia, prin golul marcat de Sava în minutul 50. 

După victoria de joi contra celor de la CSȘ Reghin cu 5-0, elevii pregătiți de Florian Brumaru au pierdut derby-ul județean cu LPS Sebeș. Echipa din „Arini” a marcat golul victoriei după un eurogol marcat de Sava în minutul 50. Partida a fost una foarte echilibrată, dar terenul greu din „Arini” și-a spus cuvântul asupra jocului prestat de ambele formații.

„Partida a fost una echilibrată, ca de obicei, dar gazdele ne-au dominat la capitolul determinare, ca întotdeauna. A fost și puțina neșansă pentru noi, deoarece am ratat multe ocazii, iar ei au marcat un gol norocos la o faza care nu spunea nimic. Starea proastă a terenului și-a pus amprenta asupra calității jocului. Țin să felicit echipa gazdă pentru victorie”, a declarat Florian Brumaru, antrenor Unirea Alba Iulia – Juniori B

Unirea Alba Iulia: F. Popa – Rodean, Alexievici, Iancu, Monescu,Fulea, Buda, Goguța, Morar, Nicola, Rahovean

Au mai intrat: Oană, Culda, S. Muntean, Balea, Petruşan

Elevii antrenați de Florian Brumaru vor întâlni joi, 30 mai, FC Viitorul Mihai Georgescu, într-o partidă care se juca în devans. Această partidă era programată pentru etapa a IX-a, data de 9 iunie.

 
 
 

Publicitate

Publicitate