IMG_1883Unirea Alba Iulia a învins în deplasare LPS Bistrița, la juniori B cu scorul de 7-0. Golurile echipei noastre au fost marcate de Iacșa (de două ori), Ștef, Oancea, D. Dup și Biro de două ori. La pauză scorul era 4-0. 

Echipa lui Bebe Brumaru a învățat din greșelile etapelor precedente și a reușit să marcheze la majoritatea acțiunilor avute, iar în acest mod tehnicianul „alb-negrilor” speră ca victoria de joi să fie o descătușare a elevilor săi.

„Paradoxal scorului a fost un meci greu, am marcat cam toate ocaziile create, iar dacă s-ar fi întâmplat acest lucru și în alte etape sigur am fi fost calificați în play-off. Așteptăm cu încredere meciul cu LPS Sebeș de pe Cetate”, a declarat Florian Brumaru, antrenor Unirea Alba Iulia

Unirea Alba Iulia a jucat cu: Baba – Olar, Goguța, Scrob, Boancă – Fulea, Oancea, Iacșa, Biro, Dup, Ștef. Au mai jucat: Constantin, Oțoiu, Uță, Nicoară și  Onaca

(P)  Adidasi  și ghete fotbal pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate