Echipa pregătită de Nicușor Marcu, LPS Alba Iulia (fete sub 16 ani) și-a aflat grupa din care va face parte la turneul semifinal, ce va avea loc în perioada 9-11 martie.

În urma tragerii la sorți ce a avut loc la sediul Federației Române de Baschet, LPS Alba Iulia va fi în Seria A, alături de LPS Galați, ACS KSE Târgu Secuiesc, LPS Arad, CS Phoenix Constanța și CSS Bega Timișoara.

„Este o grupă grea, dar eu cred că dacă ne ajută Dumnezeu o să intrăm în primele opt. Cel mai greu meci va fi cu Timișoara, iar apoi ar fi Galațiul și Aradul, cam asta ar fi ordinea valorică”, a declarat Nicușor Marcu, antrenor principal LPS Alba Iulia.

Tragerea la sorți pentru grupa valorică a s-a făcut în sistemul FIBA Europe și a avut la bază clasamentul întocmit ținându-se cont de coeficienții pentru jocuri câștigate, pierdute și coșaveraj general.

De menționat este faptul că turneul din 9-11 ar putea avea loc chiar la Alba Iulia. În aceste zile Liceul cu Profil Sportiv așteaptă o decizie a Federației Române de Baschet cu privire la acest fapt.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate